APK keuring kosten

Afspraak maken voor...
... APK-keuring
... reparatie
... overige
Ik ben...
... een nieuwe klant
... een bestaande klant
Naam
Telefoonnummer
E-Mail

De kosten voor een APK

Moet u een APK laten uitvoeren, maar weet u niet wat deze keuring gaat kosten? Bij Autobedrijf van Zoggel betaalt u nooit te veel voor een APK, grote onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto. Wij hanteren een speciale actie voor een APK zodat u profiteert van hoogwaardige service tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gerust verder.

Neem contact met ons op >

Vraag een APK aan en ontdek wat deze keuring gaat kosten

De kosten voor een keuring zoals een APK verschillen per garage. Onze autogarage in Ravenstein organiseert regelmatig een speciale APK-actie waarbij u profiteert van veel service tegen scherpe prijzen. Is de APK van uw auto verlopen? Plan dan gerust een afspraak bij ons in. Wij maken enkel gebruik van de modernste test- en meetapparatuur zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Dankzij deze apparatuur en de expertise van onze monteurs, rijdt u na een grote onderhoudsbeurt of reparatie zonder zorgen weg.

Profiteer van onze goede service

Autobedrijf van Zoggel heeft service hoog in het vaandel staan. Daarom weet u zeker dat u niet met hoge kosten komt te zitten als u een afspraak bij onze garage in Ravenstein maakt voor een keuring zoals de APK. Maar ook als u zoekt naar een nieuwe auto, zit u bij ons goed. Wij gaan graag op zoek naar een occasion die perfect aansluit bij al uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-52675414 of 0486 41 25 70.