Apk-keuring tegen lage kosten bij ons bedrijf in Ravenstein

Afspraak maken voor...
... APK-keuring
... reparatie
... overige
Ik ben...
... een nieuwe klant
... een bestaande klant
Naam
Telefoonnummer
E-Mail

Moet u een apk-keuring laten uitvoeren, maar weet u niet wat de kosten hiervoor zijn bij onze zaak in Ravenstein? Bij Autobedrijf van Zoggel betaalt u nooit te veel voor een apk, onderhoudsbeurt of herstel aan uw auto. Ons bedrijf in Ravenstein is door het RDW erkend en hanteert een speciale actie voor een apk, zodat u profiteert van hoogwaardige service tegen een scherpe prijs.

Neem contact met ons op >

Laat tijdig een apk-keuring uitvoeren en voorkom onnodige kosten

De kosten voor een apk-keuring verschillen per garage, maar het best zoekt u naar een bedrijf dat een actie voor een apk aanbiedt. Ons autobedrijf in Ravenstein organiseert regelmatig een speciale apk-actie waarbij u profiteert van uitstekende service tegen scherpe prijzen. Is de apk van uw auto verlopen? Plan dan gerust een afspraak bij ons in. Wij maken enkel gebruik van de modernste test- en meetapparatuur, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Dankzij deze apparatuur en de expertise van onze monteurs, rijdt u na een grote onderhoudsbeurt of reparatie zonder zorgen weg.

Profiteer van onze goede service

Ons autobedrijf heeft service hoog in het vaandel staan, ook als u een apk laat uitvoeren met een speciale actie. Daarom weet u zeker dat u niet met hoge kosten komt te zitten als u bij onze garage een afspraak maakt voor een apk-keuring. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-52675414 of 0486 41 25 70.