APK verlopen

Afspraak maken voor...
... APK-keuring
... reparatie
... overige
Ik ben...
... een nieuwe klant
... een bestaande klant
Naam
Telefoonnummer
E-Mail

APK verlopen?

Is de laatst uitgevoerde APK van uw voertuig inmiddels verlopen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u zo snel mogelijk een nieuwe laat uitvoeren. Een APK is verplicht en dit heeft verschillende redenen. Het periodiek uitvoeren van een APK, bevordert veiligheid in het verkeer bevordert. Ook draagt dit bij aan de bescherming van het milieu. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Autobedrijf van Zoggel? Lees dan zeker verder.

Neem contact met ons op >

Laat zo snel mogelijk een nieuwe APK uitvoeren als de vorige APK is

Als de APK van uw auto is verlopen, kunt u het beste contact opnemen met onze autogarage in Ravenstein. Wanneer de APK verlopen is, loopt u het risico een bekeuring te krijgen. Het rijden zonder een geldig APK is namelijk strafbaar. Wij staan voor u klaar om een APK uit te voeren, maar ook voor reparaties en grote onderhoudsbeurten kunt u bij ons terecht. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en vinden het belangrijk dat u tevreden de garage verlaat. In onze eigen werkplaats werken we enkel met de modernste test- en meetapparatuur.

Dezelfde service voor een lagere prijs

Bij onze autogarage ontvangt u dezelfde service als bij merkdealers, maar voor een lagere prijs. Als de APK aan uw auto verlopen is, helpen wij u graag. Blijkt uit de APK dat uw auto een reparatie nodig heeft om weer naar behoren te werken? Vertrouw dan op de expertise van onze monteurs. Wilt u een afspraak inplannen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-52675414 of 0486 41 25 70. U bent ook van harte welkom om langs te komen bij onze garage in Ravenstein.