Haal- en brengservice Ravenstein

Onderhoud, een reparatie of een keuring past voortaan altijd in uw agenda dankzij de haal- en brengservice van ons bedrijf in Ravenstein, nabij Berghem. Zo hoeft u niet onder werktijd of terwijl u bezig bent met andere bezigheden, de tijd te zoeken om uw auto naar ons autobedrijf te brengen.

Neem contact met ons op >

Profiteer van uitstekende service met de haal- en brengservice van onze zaak in Ravenstein

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen of er sprake is van een defect onderdeel, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten verhelpen. Ook als de auto toe is aan onderhoud, wilt u dit tijdig laten uitvoeren. Het enige probleem is vaak dat u op korte termijn geen tijd vrij kunt maken om naar de garage te gaan. Dit is niet langer een probleem! Bij Autobedrijf van Zoggel in Ravenstein, nabij Berghem, bieden we namelijk een handige haal- en brengservice aan. Wij halen uw auto bij u op, voeren de reparatie, keuring of het onderhoud aan uw auto uit en brengen uw voertuig weer terug naar uw gewenste locatie. U wordt als het ware volledig ontzorgd door ons autobedrijf in Ravenstein, niet ver van Berghem, wanneer u gebruikmaakt van onze haal- en brengservice.

Maak direct een afspraak

Blijf niet langer rondrijden met schade of een auto die toe is aan een onderhoudsbeurt en neem direct contact met ons op voor een afspraak. Bel hiervoor naar 06-52675414 of 0486 41 25 70. Door de handige haal- en brengservice van onze zaak uit Ravenstein, nabij Berghem, komt dit voortaan altijd uit in uw planning!