Bosch Car Service in regio Schaijk

Afspraak maken voor...
... APK-keuring
... reparatie
... overige
Ik ben...
... een nieuwe klant
... een bestaande klant
Naam
Telefoonnummer
E-Mail

Wanneer u op zoek bent naar een garage die werkt volgens de richtlijnen van Bosch Car Service, komt u al snel uit bij Autobedrijf van Zoggel in Ravenstein, nabij Schaijk. Wanneer u kiest voor onze dienstverlening, weet u zeker dat uw auto met de grootste zorg wordt onderhouden, gerepareerd of gekeurd. Dat is wat uw auto verdient, nietwaar?

Wat is Bosch Car Service en wat betekent dit voor onze garage?

Bosch Car Service is een concept van Bosch dat is uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke garagenetwerk ter wereld. Ons autobedrijf in Ravenstein is daar eveneens bij aangesloten. Bosch is de koploper op het gebied van autotechnologie en heeft kwaliteit en betrouwbaarheid centraal heeft staan. Daarom bent u met Bosch Car Service verzekerd van kwaliteit en goede service als hoogste prioriteiten. Alle medewerkers worden uitstekend opgeleid middels technische en servicegerichte trainingen volgens de Bosch-richtlijnen. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. U doet er dus goed aan doen om te kiezen voor onze garage met Bosch Car Service wanneer u een professionele partner zoekt voor alles in en rondom uw auto!

Profiteer van de vele voordelen

Kiest u voor de Bosch Car Service die wij aanbieden? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Al deze voordelen zorgen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u weer vele veilig kilometers maken.

Kies voor onze betrouwbare garage

Of het een grote onderhoudsbeurt, keuring of herstel betreft: u kiest voor de beste service bij onze garage. Vertrouw op de Bosch Car Service die uw auto verdient. Maak direct een afspraak met onze specialisten door te bellen naar 0486 41 25 70 of plan uw afspraak online in. Wij helpen u graag op weg!