Waarom Autobedrijf van Zoggel en Bosch Car Service?

Afspraak maken voor...
... APK-keuring
... reparatie
... overige
Ik ben...
... een nieuwe klant
... een bestaande klant
Naam
Telefoonnummer
E-Mail

Bosch Car Service in regio Schaijk

Wanneer u op zoek bent naar een garage die werkt volgens de richtlijnen van Bosch Car Service, komt u al snel uit bij Autobedrijf van Zoggel in Ravenstein, nabij Schaijk. Wanneer u kiest voor onze dienstverlening, weet u zeker dat uw auto met de grootste zorg wordt onderhouden, gerepareerd of gekeurd. Dat is wat uw auto verdient, nietwaar?

Wat is Bosch Car Service, waarbij onze garage nabij Schaijk is aangesloten?

Bosch Car Service is een concept van Bosch dat is uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke garagenetwerk ter wereld, waarbij ook onze zaak nabij Schaijk is aangesloten. Bosch is de koploper op het gebied van autotechnologie en heeft kwaliteit en betrouwbaarheid centraal heeft staan. Daarom bent u ook met Bosch Car Service verzekerd van kwaliteit en goede service als hoogste prioriteit. Alle medewerkers worden uitstekend opgeleid middels technische en servicegerichte trainingen volgens de Bosch-richtlijnen. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. U doet er dus goed aan doen om te kiezen voor onze Bosch Car Service-garage nabij Schaijk wanneer u een professionele partner voor alles in en rondom uw auto zoekt!

Profiteer van de vele voordelen

Kiest u voor onze Bosch Car Service-garage in Ravenstein, nabij Schaijk? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Kies voor onze betrouwbare garage

Of het een grote onderhoudsbeurt, een keuring of een reparatie betreft: u kiest het best voor ons autobedrijf nabij Schaijk omdat u dan vertrouwt op Bosch Car Service. Maak direct een afspraak met onze specialisten door contact met ons op te nemen via 06-52675414 of 0486 41 25 70. Wij helpen u graag op weg!