Over ons

Over ons

Autobedrijf van Zoggel is in 1995 gestart door naamgever Christ van Zoggel en zijn vrouw Annemarie. De eerste jaren waren zij gevestigd op 't Kolkske in Ravenstein daarna zijn zij verhuist naar industrieterrein de Bulk. 

Vanaf 1 januari 2020 wordt het autobedrijf voortgezet door Leon van Summeren en zijn partner Frederique van Oosteren. Leon werkte al heel wat jaren voor Christ en kreeg de mogelijkheid om het stokje van hem over te nemen. 

Tezamen met Niels Hendriks technisch specialist, en al jaren werkzaam binnen de organisatie wordt het bedrijf op de oude voet en onder dezelfde naam voortgezet. 

Autobedrijf van Zoggel heeft passie voor mobiliteit en verbindt deze vanzelfsprekend met het invensteren van goed en persoonlijk contact met u als klant. Zo geldt afspraak is afspraak en zullen we altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw situatie

Extra service

Ongemakken komen vaak ongelegen. Mocht u tijdens garantiewerkzaamheden zonder auto komen te zitten, dan zorgen wij voor vervangend vervoer door middels van onze leenauto's of leenfiets.

Nationale autopas

NAP - Nationale AutoPas

Garantie

Bovag

RDW erkend

RDW

 

 

Bekijk ons bedrijf

Via Google Streetview is ons bedrijf van binnen en buiten te bekijken.