Apk verlopen en laten verlengen in Ravenstein

Afspraak maken voor...
... APK-keuring
... reparatie
... overige
Ik ben...
... een nieuwe klant
... een bestaande klant
Naam
Telefoonnummer
E-Mail

Als de laatst uitgevoerde apk van uw voertuig inmiddels verlopen is, dan is het natuurlijk belangrijk dat u zo snel mogelijk een nieuwe laat uitvoeren, wat mogelijk is bij onze garage in Ravenstein. Een apk is verplicht en dit heeft verschillende redenen. Het periodiek uitvoeren van een apk bevordert de veiligheid in het verkeer. Ook draagt het bij aan de bescherming van het milieu. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Autobedrijf van Zoggel? Lees dan zeker verder.

Neem contact met ons op >

Laat zo snel mogelijk een nieuwe apk uitvoeren wanneer deze is verlopen bij onze garage in Ravenstein

Als de apk van uw auto is verlopen, kunt u het best contact opnemen met onze autogarage in Ravenstein. Met een verlopen apk loopt u het risico een bekeuring te krijgen. Het rijden zonder geldige apk is namelijk strafbaar. Onze monteurs in Ravenstein staan voor u klaar om een apk uit te voeren wanneer deze is verlopen, maar ook voor reparaties en grote onderhoudsbeurten kunt u bij ons terecht. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en vinden het belangrijk dat u tevreden de garage verlaat. In onze eigen werkplaats werken we enkel met de modernste test- en meetapparatuur.

Dezelfde service voor een lagere prijs

Bij onze autogarage nabij Nijmegen ontvangt u dezelfde service als bij merkdealers, maar voor een lagere prijs. Als de apk aan uw auto verlopen is, helpen wij u graag in onze werkplaats in Ravenstein. Blijkt uit de apk dat uw auto een reparatie nodig heeft om weer naar behoren te werken? Vertrouw dan op de expertise van onze monteurs. Wilt u een afspraak inplannen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-52675414 of 0486 41 25 70. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze garage in Ravenstein.